Болгарія готує новий пакет військової допомоги Україні

Болгарія готує новий пакет військової допомоги Україні

Болгарія вже почала готувати новий пакет військової допомоги для України. Його основу складають боєприпаси, але є й військова техніка.

Про це в інтерв’ю Главкому, опублікованому 4 липня, заявив новий міністр оборони Болгарії Тодор Тагарев.

На запитання про наступний пакет допомоги Тагарев сказав, що він, скоріш за все, уже почав формуватися.

Тобто, процес пішов. Сама ж передача, звичайно, займе певний час. При цьому ми будемо керуватись пріоритетами української сторони і передаватимемо їй у першу чергу те, що для неї на цьому етапі є найнеобхіднішим. Тут потрібна гнучкість з нашого боку і ми, у принципі, готові до цього, – заявив він.

Однак інших деталей щодо допомоги від Болгарії не надав.

Як я казав, цей пакет допомоги є конфіденційним. Можу лише сказати, що його основу складають боєприпаси, але є й військова техніка, – зазначив міністр оборони.

Тодор Тагарев також нагадав, що тепер Болгарія може надавати Україні військово-технічну допомогу без повторного розгляду парламенту, що вже спростило та прискорило процедуру.

Нагадаємо, Результати НМТ на Львівщині: який предмет найкраще знають абітурієнти?

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео) Інтерпол розшукував п'ять років: у Києві затримали болгарського наркобарона Банева (відео)
Затриманий у столиці 55-річний іноземець виявився розшукуваним Інтерполом наркобароном Евеліном Баневим-Брендо. В Італії та Румунії йому загрожує покарання у вигляді 20 і 10,5 років за ґратами за незаконний обіг наркотиків.
Loading...
Load next