За добу на Таврійському напрямку окупантів стало менше на понад 2 роти

За добу на Таврійському напрямку окупантів стало менше на понад 2 роти

На Таврійському напрямку Сили оборони України продовжують знищувати росіян, за останню добу на цій ділянці фронту загарбники втратили вбитими і пораненими більш як дві роти.

Про це про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" генерал Олександр Тарнавський.

За його даними, артилерійські підрозділи Сил оборони протягом доби виконали на Таврійському напрямку 1437 вогневих завдань.

Усього за добу українськими захисниками тут знищені 23 одиниці військової техніки росіян, три склади боєприпасів та пункт управління.

Серед знищеної техніки загарбників - два танки, самохідна гаубиця 2С19 “Мста-С”, БПЛА “Орлан-10”, БПЛА “Мерлін”, БПЛА “Гранат-1”, три самохідні артилерійські установки 2С3 “Акація”, самохідна артилерійська установка 2С7 “Піон”, зенітний ракетний комплекс “Бук”, зенітний ракетний комплекс “Тор”, дві самохідні гаубиці 2С5 “Гіацинт-С”, самохідна гаубиця 2А36 “Гіацинт-Б”, РСЗВ “Торнадо”, БМ-21 “Град” та автомобільна техніка.

Нагадаємо, Президент України у Львові разом із захисниками «Азовсталі»

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next