Висока смертність окупантів зумовлена кризою медзабезпечення, – розвідка UK

Висока смертність окупантів зумовлена кризою медзабезпечення, – розвідка UK

Країна-агресорка Росія бореться із кризою бойового медичного забезпечення, зазнаючи в середньому близько 400 втрат на день упродовж майже півтора року.

Про це повідомляє Міноборони Великої Британії з посиланням на дані британської розвідки.

Приплив військових поранених, ймовірно, підірвав нормальне надання деяких російських цивільних медичних послуг, особливо в прикордонних регіонах поблизу України. Цілком ймовірно, що багато спеціалізованих військових госпіталів зарезервовані для офіцерських поранених, – сказано у повідомленні.

Очільник відділу підготовки бойової медицини компанії “Калашников” стверджує, що до половини смертельних випадків у російській армії під час боїв можна було б запобігти за умови надання належної першої допомоги.

За даними британських розвідників, дуже повільна евакуація поранених у поєднанні з неналежним використанням грубого російського бойового джгута є основною причиною смертей і ампутацій кінцівок, яким можна було б запобігти.

Нагадаємо, Військова підтримка України Францією буде посилена

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next