В столичному офісі чоловік відкрив стрілянину і поранив працівника охоронної фірми − поліція

В столичному офісі чоловік відкрив стрілянину і поранив працівника охоронної фірми − поліція

Чоловік вистрелив у працівника охоронної фірми в одному з офісів у Печерському районі Києва вранці 17 липня: охоронець поранений, зловмисника затримали.

Про це інформує Нацполіція у Telegram

Вранці невідомий зайшов у офісне приміщення на вулиці Бойчука, внаслідок чого спрацювала сигналізація. По прибуттю наряду приватної охорони, чоловік вистрелив у бік співробітників та поранив одного з них, - йдеться у повідомленні. 

Далі озброєний порушник забарикадувався в офісному приміщенні. Його затримали бійці КОРД у результаті спецоперації. Зловмисником виявився власник офісу, 1980 року народження. Мотиви такого вчинку встановлюють. 

За даним фактом розпочали кримінальне провадження ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – замах на умисне вбивство.

Чоловікові загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, На Кримському мосту "впав проліт"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
У центрі Києва чоловік вчинив стрілянину з автомата (відео) У центрі Києва чоловік вчинив стрілянину з автомата (відео)
У вівторок, 25 січня, у центрі Києва на вул. Володимирській чоловік відкрив вогонь із автомата.
Loading...
Load next