Стрілянина на мосту Патона у Києві

Стрілянина на мосту Патона у Києві
У Києві на мосту Патона водій BMW відкрив стрілянину.

У Києві на мосту Патона сталася стрілянина. За попередніми даними, водій автомобіля BMW здійснив декілька пострілів у повітря під час руху на мосту. Повідомляє Патрульна поліція Києва.

Найближчий екіпаж вирушив за адресою. Завдяки камерам відеоспостереження "Безпечне місто", патрульні встановили напрямок руху автомобіля. Виявили автомобіль схожий за описом на вулиці Марії Приймаченко. У BMW було двоє чоловіків.

Під час поверхневої перевірки у салоні автомобіля інспектори знайшли пістолет, схожий на вогнепальну зброю. Пояснити охоронцям порядку походження зброї та причину хуліганського вчинку громадяни не могли.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Печерського управління поліції. Виявлену зброю вилучили для проведення експертизи.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео) У Києві затримали чоловіка, який обстріляв бригаду комунальників (відео)
Сьогодні, 21 квітня, у Печерському районі Києва на вулиці Залізничне шосе чоловік обстріляв із пістолета бригаду комунальників, які ремонтували дорогу. Внаслідок стрілянини було поранено одного робітника.
У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео) У Києві закінчилась спецоперація "Грім": стрілка, який поранив двох чоловіків, затримали правоохоронці (відео)
Поліцейські приїхали на виклик у квартиру, де її власник почав стрілянину з рушниці. Внаслідок цього був поранений патрульний та цивільний.
У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди У Києві агресивний пасажир вистрелив у водія та влучив йому в груди
У Києві патрульні затримали чоловіка, який спричинив вогнепальне поранення в груди водію автобуса.
Loading...
Load next