В Україні перебуває глава МЗС Гватемали

В Україні перебуває глава МЗС Гватемали

Перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова обговорила з главою МЗС Гватемали Маріо Адольфо Букаро Флоресом підготовку до саміту "Кримської платформи" та реалізацію Формули миру Президента Володимира Зеленського.

Про підсумки зустрічі з міністром Гватемали у Києві вона повідомила у Твіттері.

Провела плідну зустріч із міністром закордонних справ Гватемали Маріо Букаро. Сьогоднішній візит до України є потужним свідченням унікального характеру відносин і дружби між Україною і Гватемалою. Ми обговорили підготовку третього саміту "Кримської платформи" та кроки з реалізації Формули миру Президента Зеленського, - зазначила Джапарова.

Нагадаємо, Ердоган дав поради Швеції щодо вступу до НАТО

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія незаконно утримує в тюрмах дев’ять громадянських журналістів з Криму — МЗС Росія незаконно утримує в тюрмах дев’ять громадянських журналістів з Криму — МЗС
Російська Федерація незаконно утримує 9 громадянських журналістів з окупованого Криму у своїх тюрмах, ще один перебуває під домашнім арештом. Цим самим Росія знищила незалежну журналістику на окупованому Кримському півострові.
В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті В Таїланді помер український посол Андрій Бешта: деталі смерті
Помер колишній посол України в Таїланді Андрій Бешта. Дипломат пішов із життя в ніч проти неділі, 30 травня.
Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ Десятки українців хочуть евакуюватися з Сектора Гази, - ЗМІ
Українцям, які проживають у Секторі Гази, запропонували сформувати список на евакуацію, внаслідок загострення конфлікту між Ізраїлем та Палестиною.
Loading...
Load next