Зеленський відреагував на обстріли окупантів, внаслідок чого загинули діти

Зеленський відреагував на обстріли окупантів, внаслідок чого загинули діти

Україна відповість на сьогоднішні атаки російських окупантів, які призвели до загибелі та поранення мирних жителів нашої країни. 

Про це заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні. 

Глава держави нагадав, що сьогодні окупанти били по селищу Дружба Донецької області, внаслідок чого загинули дівчинка 2007 року народження та хлопчик 2013 року народження. У Чернігівській області теж було влучання російської ракети у селищі Гончарівське - там убито двох жінок, триває розбір завалів.

Крім того, зазначив Зеленський, сьогодні росія за допомогою ракет та дронів знову атакувала Одесу та південні регіони. З початку тижня від російських ударів лише в Одеській області постраждали понад 20 людей, серед них двоє дітей.

Лише абсолютне зло може завдавати таких ударів. Буде відповідь. Крім того, буде ще більше консолідації світу для захисту і для спільних дій, ще більше енергії заради перемоги, ще більше прагнення справедливості, справедливого покарання Росії за всі злочини цієї війни. І таке покарання буде, - підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, У рф йде підготовка до ще одного заколоту - ГУР

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next