Китай таємно надсилає до рф спорядження для оснащення армії - ЗМІ

Китай таємно надсилає до рф спорядження для оснащення армії - ЗМІ

На своєму веб-сайті виробник військового захисного спорядження «Shanghai H Win» розмістив фото невідомого європейського чоловіка, який оглядає бронежилети на заводі.

Як припускає видання politico, це був росіянин. Зокрема, згідно з отриманими виданням митними документами, російські покупці замовили значну кількість бронежилетів та шоломів від цієї компанії, що свідчить про постачання Китаєм військового спорядження в росію.

Як зазначається, цього року росія імпортувала з Китаю безпілотників на суму понад 100 мільйонів доларів – у 30 разів більше, ніж Україна. А китайський експорт кераміки, компонента, що використовується в бронежилетах, збільшився на 69% до рф і перевищив $225 млн, тоді як до України скоротився на 61% і склав лише $5 млн, свідчать дані китайської та української митниць.

росія повністю усвідомлює китайську лазівку і використовує її для купівлі західних технологій для ведення війни проти України, згідно з нещодавнім аналізом Інституту KSE, аналітичного центру, афілійованого з Київською школою економіки.

Нагадаємо, Цифровізація будівництва: оновлено ще дві будівельні послуги на порталі Дія

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next