Росіяни обстріляли Кривий Ріг: двоє загиблих, 25 осіб травмовано, серед них – четверо дітей

Росіяни обстріляли Кривий Ріг: двоє загиблих, 25 осіб травмовано, серед них – четверо дітей

Кількість постраждалих унаслідок ракетного удару росіян по Кривому Рогу зросла до 25 осіб, врятувати вдалося дитину 2013 року народження.

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора.

За попередніми даними, двоє людей загинуло, 25 травмовано.  Серед потерпілих четверо дітей, - йдеться у повідомленні Офісу Генерального прокурора.

Як повідомили у ДСНС України внаслідок ракетного удару  по дев’ятиповерховому житловому будинку, відбулося руйнування з 4 по 9 поверхи у межах 1 під'їзду. На місці влучання виникла пожежа  квартири на рівні 4 поверху на площі близько 70 м кв., наразі пожежа локалізована.

Надзвичайники врятували дитину 2013 року. Також відбулося влучання в чотириповерхову будівлю навчального закладу, де сталося руйнування з 2 по 4 поверхи. Постраждало 3 особи.

Рятувально-пошукові роботи тривають. Встановлюється точна кількість потерпілих.

Всього до пошуково-рятувальних робіт залучено 230 осіб та 57 одиниць техніки, з них від ДСНС 85 осіб (зокрема 2 психологи) та 22 од. техніки.

Також проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією держави-агресора.

За процесуального керівництва Криворізької центральної окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, Об’єкти ЖКГ по всій Україні готові до зими на 60% - Кубраков

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші На Донбасі бойовики чотири рази порушили режим тиші
На щастя, обійшлося без втрат з української сторони.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next