Італія скорочує війська в Нігері

Італія скорочує війська в Нігері

Італія заявила про скорочення кількості своїх військ у Нігері, аби при потребі розмістити на військовій базі в цій країні цивільних осіб, які потребуватимуть допомоги.

Про це повідомляє Reuters.

У міністерства оборони Італії заявили, що військовий літак, який вилетів зі столиці Нігеру, приземлився у Римі пізно ввечері у суботу. На його борту - 65 італійських та 10 американських військовослужбовців.

Зазначається, що рейс був організований для збільшення «матеріально-технічної автономності» італійської військової бази, «оптимізації її місткості» у разі виникнення потреби прийняти цивільних громадян Італії, зокрема з метою екстреної евакуації.

В оборонному відомстві додали, що найближчими днями заплановані додаткові рейси з Нігеру. Наразі в цій африканській країні перебувають 250 італійських військовослужбовців, серед завдань яких - боротьба з бойовиками та підготовка місцевих армійців.

Нагадаємо, Росія втратила як мінімум половину бійців десантних військ в Україні - британська розвідка

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала повномасштабну війну проти України: що відомо зараз (відео) Росія розпочала повномасштабну війну проти України: що відомо зараз (відео)
Російські військові завдали ударів по стратегічній інфраструктурі України і виводять з ладу об'єкти ППО, військові аеродроми, авіація Збройних сил України.
Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх Очільник НАТО заявив, що росія не виводить свої війська з України, а переміщує їх
За словами Єнса Столтенберга, можна очікувати нові наступальні дії.
Loading...
Load next