Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму

Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.

У Міноборони Росії повідомили, що їхні військові, які брали участь у планових навчаннях на території окупованого Криму, почали повертатися на свої бази. Про це повідомляє видання "Українська правда", із посиланням на інформацію російського "Інтерфаксу".

"На цей час військові підрозділи і з'єднання роблять марші на залізничні станції навантаження і аеродроми, йде погрузка на десантні кораблі, залізничні платформи і літаки військово-транспортної авіації", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, до місць постійного дислокування поїхали війська Південного округу і Повітряно-десантних військ. Так сьогодні, 23 квітня вони почали відправляти з території Криму свою військову техніку.

"На узбережжі полігону Опук здійснено завантаження у великі десантні кораблі підрозділів морської піхоти, техніки і озброєння Каспійської флотилії і Чорноморського флоту", - зазначають у Міністерстві оборони РФ.

Нагадаємо, що вчора, 22 квітня, міністр оборони Росії, Сергій Шойгу повідомив, що російські військові завершують навчання у Південному та Західному військових округах, що поблизу кордону з Україною. Також він назвав військові заходи "раптовою перевіркою військ" й зазначив, що усі поставлені цілі в період навчань були досягнуті.

Читайте також
З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео) З гранатометів та кулеметів: окупанти обстріляли автомобіль української сторони СЦКК (відео)
Внаслідок обстрілу, на щастя, ніхто не постраждав.
У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео) У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео)
Подробиць про вибух поки немає.
Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС Одне порушення на Донбасі, без втрат - штаб ООС
Бойовики відкривали вогонь біля Пісків. Завдяки зусиллям наших воїнів, рубежі українських підрозділів залишилися незмінними.
Loading...
Load next