"Зернова угода": Ердоган скликає засідання уряду

"Зернова угода": Ердоган скликає засідання уряду

Сьогодні відбудеться засідання уряду Туреччини за головування президента країни. У порядку денному, зокрема, питання зернової ініціативи, а також останні події війни Росії проти України та можливий візит Путіна під кінець цього місяця.

Про це повідомляє Hürriyet.

Обговорюватиметься хід російсько-української війни, дипломатичні контакти Туреччини для припинення війни та Чорноморська зернова ініціатива, з якої Росія вийшла в односторонньому порядку. У цьому контексті будуть переглянуті стратегії, яких дотримуватиметься Туреччина, аби “зерновий коридор” запрацював знову, - інформує видання. 

Зазначається, що мова також йтиме про можливий візит Путіна наприкінці серпня.

Крім того, буде оцінено можливий візит президента Росії Володимира Путіна до Туреччини наприкінці цього місяця, - йдеться в повідомленні.

Окрім того, на засіданні турецького уряду мова йтиме про членство Швеції в НАТО, відносини між ЄС і Туреччиною, регіональні та двосторонні дипломатичні відносини. А також економічну ситуацію в країні, протидію інфляції, залучення іноземних інвестицій, подолання наслідків землетрусів, боротьбу з тероризмом, нелегальну міграцію та розглядатимуться інші питання.

Відповідно до інформації на сайті президентської адміністрації, засідання розпочнеться о 15.00 в президентському палаці в Анкарі.

Нагадаємо, СБУ затримали ворожу інформаторку: жінка планувала удар рф по Миколаївщині під час візиту Зеленського

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів "МАУ" потрапила у скандал: літак авіакомпанії Коломойського забув у Борисполі 50 своїх пасажирів
Українська авіакомпанія МАУ, яка повинна була летіти до Стамбулу, "забула" 50 своїх пасажирів в аеропорту у Борисполі.
Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.
Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+) Голі українки тепер у Туреччині: за оголену фотосесію дівчат затримала поліція (відео 18+)
Декілька українок влаштували чергову оголену фотосесію, однак цього разу вже у Туреччині. Дівчата відверто позували на яхті без одягу, після чого їх помітили із сусіднього катера та зателефонували у поліцію.
Loading...
Load next