Далі буде: у ГУР закликали москвичів не розслаблятися за БПЛА

Далі буде: у ГУР закликали москвичів не розслаблятися за БПЛА

Атаки безпілотників на Москву виштовхують росіян із бульбашки безпеки, створеної вірою у могутність російського ППО.

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі телемафону "Єдині новини".

За словами Юсова, дронові атаки оголили всю російську систему ППО, і вона постала перед росіянами у всій своїй "неідеальності": неефективна та застаріла. Насправді, вона цілком є даниною путінського режиму, який "продовжує вести до деградації системи державного управління", уточнив розвідник.

Також Юсов припустив, що жителі Москви на прикладі безпорадності ППО, зрештою, дійдуть правильних висновків і відмовляться вірити російському телебаченню та пропаганді.

Тим часом росіянам не слід розслаблятися, адже непрохані "повітряні" гості почнуть навідуватися до них частіше. Українські безпілотники регулярно досягають Москви та завдають шкоди, хоча й у відносно невеликій кількості порівняно з масованими атаками Росії. Втім, останні тенденції свідчать, що кількість щоденних атак на російську столицю зростатиме, заявив представник ГУР.

Коментуючи закриття аеропорту "Внуково" у Москві через загрозу безпілотників, Юсов нагадав, що через війну, розв'язану Путіним, українці не мають можливості користуватися авіатранспортом.

Наші літаки та аеропорти або не працюють, або знищені, зауважив розвідник. Тепер москвичі мають шанс відчути щось подібне.

Нагадаємо, 900 українських морпіхів пройшли навчання у Британії

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі
Внаслідок удару окупанти зазнали серйозних втрат. Відео, яке з'явилось у мережі було оприлюднено з комп’ютера одного з бойовиків з позивним Стриж.
Loading...
Load next