В Україні має бути сформована єдина державна ветеранська політика - Верещук

В Україні має бути сформована єдина державна ветеранська політика - Верещук

На цьому Віцепрем’єр-міністр Ірина Верещук наголосила в ефірі Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина», повідомляє Мінреінтеграції.

За словами посадовиці, незабаром кількість ветеранів збільшиться у рази. Тому вже зараз необхідно напрацьовувати кроки до формування єдиної державної ветеранської політики.

Першим важливим етапом у цьому має бути новий закон про ветеранів.

Відповідні завдання щодо його розробки поставив Президент. Маємо їх опрацювати й виконати усі складові, – зазначила Віцепрем’єрка.

Серед іншого Ірина Верещук нагадала про експериментальний проєкт щодо запровадження інституту помічника ветерана. За її словами, кожен ветеран повинен мати помічника. Важливо, щоб це було за системою рівний – рівному. Аби ветерани, які пройшли цей шлях і можуть поділитися своїм досвідом, допомагали один одному.

Наші ветерани та ветеранки не мають стояти у чергах, відчувати брак поваги й уваги. Тому забезпечити їм гідне ставлення і всі належні умови для відновлення нормального життя – першочергове завдання держави, – підсумувала посадовиця.

Нагадаємо, В Україні утримається спека

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила контрабанду на понад 11 мільйонів гривень
Служба безпеки України затримала міжнародних контрабандистів, які вивозили бурштин через аеропорти "Львів" та "Бориспіль". Під час обшуків за місцями проживання у них було вилучено 1300 кг бурштину та понад 170 кг готових виробів.
18+ маркетинг: на Тернопільщині чоловік продавав порнографічні карти
Його оштрафували на 1307 грн. Також зловмисник продавав календарі із «порнографічним вмістом» за 50 грн.
Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий Біля Шумів на Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибухівці. Від отриманих травм він загинув.
Loading...
Load next