Залужний та Міллі обговорили плани і на наближчу, і на “більш віддалену” перспективи

Залужний та Міллі обговорили плани і на наближчу, і на “більш віддалену” перспективи

Головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний провів телефонну розмову з головою Об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Про це повідомив головком.

Розповів про оперативну обстановку на фронті та наші плани на найближчу, середньострокову та більш віддалену перспективи. Також детально поінформував генерала Міллі про плани та ймовірні дії російських окупантів, – йдеться в повідомленні.

Крім того, сторони обговорили актуальну потребу українського війська в снарядах, озброєнні, засобах розмінування, ППО, системах РЕБ. Подякував союзникам за вже надану матеріально-технічну допомогу.

Нагадаємо, Литва проведе військові навчання на кордоні з білоруссю

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео) "Включи гімн! На ніч включу": керівництво підбадьорювало прикордонників під час обстрілів Луганського загону у 2014 році (відео)
Державна прикордонна служба України оприлюднила записи розмови своїх військовослужбовців під час оборони Луганського загону в червні 2014 року.
Loading...
Load next