5000 гектарів у вогні та евакуйовано 4000 людей: на Тенеріфе велика лісова пожежа

5000 гектарів у вогні та евакуйовано 4000 людей: на Тенеріфе велика лісова пожежа

Регіональний президент Фернандо Клавіхо заявив у п’ятницю, що лісові пожежі охопили приблизно 5 тисяч гектарів острова Тенеріфе на іспанських Канарських островах.

Про це повідомляє dpa.

Понад 4000 людей вже були евакуйовані зі своїх будинків від початку пожеж на острові у вівторок. У спортивних залах були облаштовані аварійні укриття, йдеться у матеріалі.

Повідомляється, що до гасіння полум’я на північному сході Тенеріфе ввечері п’ятниці було залучено близько 300 співробітників екстреної служби. У суботу вранці також мали бути розгорнуті 18 літаків і гелікоптерів для боротьби зі стихією.

Причина лісової пожежі, яка спалахнула поблизу невеликого містечка Арафо, залишається невизначеною.

Нагадаємо, Окупанти влучили ракетою по центру Чернігова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації Пожежі в Туреччині: МЗС готується повертати громадян України в разі погіршення ситуації
Лісові пожежі, які вирують в Туреччині наблизилися впритул до популярних курортів в провінції Анталія, де наразі перебуває багато українських туристів.
Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото) Масштабні пожежі в Греції: українців серед постраждалих поблизу Афін - немає (фото)
Узбережжя Середземного моря - Туреччини, Греції та італійських островів - палають нищівним вогнем. Зокрема, в Греції очікується подальше підвищення температури.
Loading...
Load next