Публічні заходи - це завжди ризик і лотерея - Маляр

Публічні заходи - це завжди ризик і лотерея - Маляр

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, коментуючи сьогоднішній ракетний удар по Чернігову, зазначила, що росіяни для своїх цілей завжди вишукують найбільш символічні чи вразливі об’єкти.

Про це повідомила Ганна Маляр.

Росіяни воюють дуже емоційно. Вони не просто цілять в цивільні об‘єкти, а вишукують ті, які найбільш символічні чи вразливі для нас. Росіянам дошкуляє все успішне, що в нас є, - зазначила Маляр.

Вона додала, що окупанти і без публічності знають, де який об‘єкт розташований, але для них важлива емоційна складова - влучити  якомога болючіше.

Було і таке, коли заходи проводили без публічного оголошення і висвітлення, але туди все одно прилітало. Саме в момент проведення заходу.  Публічні заходи - це завжди ризик і лотерея, незалежно від того оприлюднена про них інформація чи ні, - зазначила Маляр.

За її словами,  під час війни публічні заходи – це  ризик обох сторін - організаторів і відвідувачів

..або їх законних представників, якщо ми про дітей говоримо. Так, сьогодні нема безпечного місця в Україні. Надійно лише в укритті. Тому  кожен повинен навчитись враховувати цей фактор в усьому, що ми робимо і де буваємо, - зазначила Маляр.

Нагадаємо, Окупанти влучили ракетою по центру Чернігова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон Окупанти обстріляли пункт пропуску "Гнутове": від поранення військового ЗСУ врятував особистий жетон
Такі злочинні дії російських окупантів вчергове підтверджують, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та відверто нехтує вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.
Loading...
Load next