Ракетний удар по Чернігову: 129 поранених та 7 загиблих, пошукова операція завершена (ВІДЕО)

Ракетний удар по Чернігову: 129 поранених та 7 загиблих, пошукова операція завершена (ВІДЕО)

Унаслідок ракетного удару російських військ по центру Чернігова постраждали загалом 136 людей, пошуково-рятувальна операція завершена.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. 

7 загиблих. 129 поранених, з яких 15 дітей та 15 працівників поліції, – уточнив голова МВС.

Нагадаємо, Окупанти влучили ракетою по центру Чернігова

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
Loading...
Load next