Росіяни у Сєверодонецьку обрали декілька вцілілих багатоповерхівок для показових ремонтів ‒ ОВА

Росіяни у Сєверодонецьку обрали декілька вцілілих багатоповерхівок для показових ремонтів ‒ ОВА

У зруйнованому російськими окупантами Сєверодонецьку на Луганщині російські окупанти обрали декілька найбільш вцілілих дев’ятиповерхівок і проводитимуть у них ремонти на показ.

Про це повідомялє голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

Відомо, що в Сєверодонецьку для показових ремонтів вони обрали декілька найбільш вцілілих дев’ятиповерхівок, ‒ заявив голова ОВА.

Навіть майже не ушкоджені будинки в старих районах міста окупантам практично не цікаві.

Так, у минулий осінньо-зимовий період їх залило зверху донизу через діри в дахах, які можна було швидкоруч відремонтувати і зберегти житло. Не приділяють цим будинкам уваги й зараз, ‒ наголосив Артем Лисогор.

Ще у березні росіяни оголосили збір документів на перерахунок пенсій. За його словами, людей похилого віку достатньо в кожному населеному пункті, але обслуговують їх по-різному. 

Не стимулюють їх й так звані перші вибори, до яких залишилося кілька тижнів. Через вкрай погану організацію, людям видають талони для здачі документів на пів року наперед. В прискоренні процесу окупанти не зацікавлені, ‒ зазначив Лисогор.

Нагадаємо, Польщі можуть загрожувати штрафи через ембарго на імпорт зерна з України

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next