На ТОТ Запоріжжя не вистачає ліків - мер Мелітополя

На ТОТ Запоріжжя не вистачає ліків - мер Мелітополя

Російські окупанти створили гуманітарну катастрофу у Запорізькій області. У регіоні спостерігається нестача медикаментів.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

Окупанти створили гуманітарну катастрофу на захоплених територіях. На всіх ТОТ Запорізької області біда з медикаментами, - заявив Федоров.

За його словами, у регіоні відсутні імпортні ліки, або ціна недоступна для місцевих жителів. Крім цього, обов'язкових дитячих вакцин БЦЖ та АКДС не постачають, батьки чекають на щеплення від туберкульозу понад пів року. 

Також частина життєво необхідних ліків проти хвороб серця, шлунка, гіпертензії відпускаються виключно за рецептами. Щоб його взяти, необхідно вистояти величезну чергу до лікаря. А обслуговування у лікаря неможливе без російського паспорта.

Нагадаємо, У разі відставки Мішеля Раду ЄС може тимчасово очолити Орбан

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші На Донбасі поранено двох військових та чотири рази порушено режим тиші
За минулу добу російсько-окупаційні війська на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один з яких із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео) Окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль, - ОК "Південь" (відео)
Противник на Миколаївщині, Херсонщині продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубіжі.
Loading...
Load next