Росіяни готують курсантів-розвідників для організації диверсій в Україні

Росіяни готують курсантів-розвідників для організації диверсій в Україні

За даними місцевого підпілля, в курській та брянській областях, до кордону з Україною, прибувають підрозділи з різних частин спецназу та розвідки.

Про це повідомляє Центр нацспротиву.

Характер дій груп вказує, що це в основній масі навчальні роти, які відпрацьовують тренувальні завдання та складають іспити в прикордонні Сумської та Чернігівської областей.

Відомо, що напередодні, в район Глушково до складу зс рф прибула навчальна рота 607-го центру спеціального призначення Росгвардії (Желєзноводськ). Відповідний центр сформований у 2018 році шляхом об’єднання 17-го загону спеціального призначення «Авангард» (колишній «Едельвейс») та 242-го окремого розвідувального батальйону (Зеленокумськ). 

Нагадаємо, Президент Сербії готовий для Угорщини збільшити транзит російського газу

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала російського диверсанта, який готував вибухи на Укрзалізниці (відео) СБУ затримала російського диверсанта, який готував вибухи на Укрзалізниці (відео)
Зловмисник мав розвідувати місця розташування резервуарів з пальним і дислокацію українських військових підрозділів на Буковині.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next