ДБР викрили злочинну групу, яка намагалась розповсюджувати наркотики пораненим військовим

ДБР викрили злочинну групу, яка намагалась розповсюджувати наркотики пораненим військовим

Організував наркобізнес спільно мешканець Львівщини з чинним та колишнім військовослужбовцями. Вони налагодили збут психотропних речовин, зокрема амфетаміну серед місцевого населення Червонограду. У місяць зловмисники збували до 7500 доз, вартістю понад 600 тис. гривень.

Про це повідомляє ДБР.

Вони створили ветеранську громадську організацію. В приміщені зберігали та фасували наркотичні засоби й психотропні речовини. "Волонтери" навіть намагались пропонувати та "підсадити" на свій товар поранених українських військових. Вони стверджували, що наркотики дозволять пом’якшити їхні страждання від болю.

Правоохоронці затримали організатора та спільника на спробі продажу партії амфетаміну вагою 115 грамів. Під час обшуку в приміщенні громадської організації були виявлені пакети в яких була розфасована психотропна речовина, готова для подальшого збуту пораненим військовослужбовцям та цивільному населенню.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, Парламент підтримав законопроєкт щодо визнання освіти, здобутої на окупованих територія

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео) У Києві на святковому параді чоловік намагався себе спалити (відео)
Чоловік облив себе сумішшю і підпалив. На щастя, перехожі не пройшли повз і почали швидко гасити вогонь.
На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото) На Тернопільщині знайшли рештки молодика: хлопець зник 17 років тому (фото)
Впродовж кількох днів правоохоронці Підволочиського району спільно із мешканцями громади намагалися розшукати на стихійному сміттєзвалищі рештки юнака, який 17 років тому пішов з дому та не повернувся.
Loading...
Load next