У Фінляндії затримано екс-командира російського неонацистського угруповання

У Фінляндії затримано екс-командира російського неонацистського угруповання

Фінська поліція затримала росіянина, підозрюваного у вчиненні терористичних злочинів у Луганській та Донецькій областях на сході України в період з червня 2014 року до серпня 2015 року.

Про це повідомляє Ilta-Sanomat.

З 2004 року Ян Пєтровський мешкав у Норвегії.  З 2014 до 2015 років він брав участь у російські війні проти України. Через це у 2016 році норвезькі правоохоронці його депортували в рф. З 2022 року бойовик перебуває під санкціями. Кримінальну скаргу на чоловіка зареєстрували у квітні 2017 року.

Не відомо, як Пєтровський опинився у Фінляндії під іменем "Войслава Тордена", але йго затримала фінська поліція. Cуд має вирішити чи продовжувати його арешт. Це рішення необхідне для екстрадиції в Україну.

Нагадаємо, РФ уперше запустила "Калібри" з Азовського моря

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео) У Донецьку прогримів черговий потужний вибух (відео)
Подробиць про вибух поки немає.
Loading...
Load next