В Одесі затримали військового чиновника, який вкрав бюджетні кошти на будівництві спорткомплексу для ЗСУ

В Одесі затримали військового чиновника, який вкрав бюджетні кошти на будівництві спорткомплексу для ЗСУ

Працівники ДБР у взаємодії з СБУ викрили оборудку із заволодінням понад мільйоном гривень, виділеного на облаштування футбольного поля у військовому містечку на Одещині. Посадовцю Південного територіального квартирно-експлуатаційного управління та керівнику підприємства-підрядника, повідомлено про підозру.

Про це повідомляє ДБР.

Ще у 2018 році було укладено договір щодо проведення комплексу робіт з будівництва спортивних майданчиків у військовому містечку на загальну вартість у понад 23 млн грн. Серед іншого планувалось покласти нове штучне покриття футбольного поля, встановити освітлення. Однак, ці роботи були здійсненні лише "на папері" – в актах прийнятих робіт.

Таким чином, зловмисники заволоділи понад 1,2 млн грн, виділених на реновацію. Колишньому заступнику начальника ПТКЕУ та директору товариства — підрядника повідомлено про підозру у корисливому посяганні на військове майно, зловживанні службовим становищем, службовому підробленні.

Санкції статей передбачають покарання – позбавлення волі до 8 років.

Нагадаємо, Уряд ухвалив нові правила радіаційної безпеки за стандартами ЄС

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти СБУ викрила групу злочинців, які займалися незаконним конвертуванням криптовалюти
Служба безпеки України виявила незаконне угрупування, яке займалося легалізацією та незаконним переведенням коштів, у тому числі через купівлю криптовалют.
СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря СБУ "спіймало на гарячому" начальника кримінальної поліції, під час отримання хабаря
Служба безпеки України затримала на хабарі начальника відділу кримінальної поліції одного з управлінь поліції Києва.
Loading...
Load next