Українські прикордонники пройшли військовий вишкіл у Великій Британії

Українські прикордонники пройшли військовий вишкіл у Великій Британії

Навчання у Великій Британії на Туманному Альбіоні, проходили в польових умовах, максимально наближених до тих, у яких українці воюватимуть, повернувшись додому.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

Українські бійці навчалися поводженню зі зброєю, наданню першої медичної допомоги ‒ зокрема на полі бою, бою в обороні та в полі, патрулюванню, правилам і законам війни.

Особливу увагу приділили військовій тактиці в умовах міста та зачистці міських будівель, тому що звільнення міст ‒ це вкрай важливі місії зі звільнення української території від російських загарбників, ‒ йдеться у заяві.

Місяць посилених тренувань і вивчення військової науки бійці Держприкордонслужби пройшли гідно, досягнувши блискучих результатів.

Нагадаємо, Україна зосереджена на наближенні моменту, коли отримає F-16 - Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони Росія провела в окупованому Криму навчання з протиповітряної оборони
Російські військовослужбовці здійснили згортання пускових і радіолокаційних установок і здійснили марш в нові позиційні райони в окупованому Криму.
Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі Російські військові обстріляли британський есмінець Defender в Чорному морі
Військовослужбовці Російської Федерації відкрили попереджувальний вогонь по британському судну у Чорному морі.
Loading...
Load next