Британія підготувала вже понад 20 тисяч українських військових

Британія підготувала вже понад 20 тисяч українських військових

На полігонах Великої Британії пройшли підготовку вже понад 20 тисяч українських військових.

Про це йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

В Генштабі повідомили, що перед навчаннями кожен з них отримав усю необхідну та корисну амуніцію і речове забезпечення. Українським армійцям видають все, що знадобиться їм як під час тренувань, так і на фронті. Це не лише форма та взуття для літа і зими, бронежилети і шоломи, а ще й тактичні окуляри і рукавиці, аптечки, спальниками і каримати, а також зручні та міцні рюкзаки та сумки, щоби все це перевозити.

Як додали в Генштабі, усі речі українські військові отримали у рамках багатонаціональної тренувальної операції «Інтерфлекс». Таким чином Велика Британія здійснює дієву і вагому підтримку України у її боротьбі проти неспровокованого вторгнення російських окупантів. І наразі підтримка вже перевищила суму 2,3 мільярда фунтів стерлінгів.

Нагадаємо, У західних областях, через негоду знеструмлено 467 населених пунктів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото) На Донбасі загинув український боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" з Кривого Рогу (фото)
Сьогодні на Донбасі загинув 37-річний боєць 93-ї бригади "Холодний Яр" Дмитро Товчигречка. Чоловік призвався на службу у січні 2021 року, це була його перша ротація.
Loading...
Load next