В Італії автобус з українцями потрапив у ДТП

В Італії автобус з українцями потрапив у ДТП

На трасі A4, в районі міста Латізана, автобус з близько 30 українськими туристами, які повертались додому, зіткнувся із польською фурою з фруктами й овочами. Більшість людей змогли самостійно вибратися з автобуса, усіх інших визволяли рятувальники.

Про це повідомляє Agenzia Nazionale Stampa Associata.

Місцева влада заявила, що наразі відомо про 15 осіб, які постраждали, серед яких семеро дітей. Одну жінку і двох неповнолітніх у серйозному стані евакуювали гелікоптерами до лікарень в Удіне і Трієст. 

27 людей не постраждали. Після огляду на місці медичним персоналом їх забрали до приміщення муніципального офісу служби цивільного захисту регіону Фріулі-Венеція-Джулія для прихистку на ніч і подальшого надання допомоги. 

Нагадаємо, Майно колаборанта Сальдо та його родини передано державі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото) У ДТП на Волині загинуло 3 людей, більшість травмованих – діти (фото)
У Волинській області внаслідок аварії загинули двоє дорослих та одна дитина, дев’ятеро травмовані.
Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото) Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
Loading...
Load next