Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)

Під Києвом автобус із хасидами потрапив у ДТП: є загиблий (фото)
У селі Чупира Київської області у дорожньо-транспортній пригоді загинув громадянин Ізраїлю. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.

Вранці 9 вересня на Київщині сталася аварія за участю автобуса, який перевозив паломників-хасидів, один громадянин Ізраїлю загинув.

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України.

За попередньою інформацією, водій авто рухався в правій смузі з реверсним рухом та раптово отримав засліплення світлом фар зустрічного транспортного засобу. 

В результаті цього він різко повернув ліворуч, щоб уникнути лобового зіткнення, однак, виконуючи маневр, правою стороною зіткнувся із зустрічним автобусом, після чого його викинуло на іншу сторону дороги в поле, - йдеться у повідомленні. 

ДТП сталася близько 4 ранку на 109 км траси Київ-Одеса, поблизу села Чупира.

Автомобіль "Mercedes Sprinter", яким керував 37-річний водій, перевозив 13 пасажирів – паломників-хасидів з міста Умань до аеропорту "Бориспіль".

У результаті аварії один 45-річний іноземець, який перебував у мікроавтобусі, загинув. Інші пасажири тілесних ушкоджень не отримали.

Нагадаємо, що станом на 6 вересня в Умань на святкування Рош га-Шана вже прибули понад 27 757 хасидів із десяти країн світу.

Зазначимо, що Рош га-Шана — це свято початку нового року для усіх, хто сповідує юдаїзм. Зокрема, настання нового 5 782 року за юдейським календарем святкування почалося 6 вересня 2021 року. Цьогоріч вони тривали до 8 вересня.

Читайте також
На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео) На трасі біля Києва перекинулась маршрутка: є постраждалі (відео)
На місце події прибули медики, поліцейські та рятувальники. Зокрема, саме це місце аварії є дуже небезпечним, серйозні ДТП відбуваються там щотижня.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
Loading...
Load next