Під час навчань розбився військовий літак США: є загиблі

Під час навчань розбився військовий літак США: є загиблі

Вранці біля узбережжя Австралії, на острові Мелвілл (за 60 км на північ від Дарвіна), сталась авіакатастрофа. Троє морських піхотинців США загинули і щонайменше п'ятеро отримали поранення, їх доставили до Королівської лікарні Дарвіна у важкому стані.

Про це повідомляє The Guardian.

Корпорація морської піхоти США заявила, що літак MV-22B Osprey перевозив 23 американських військовослужбовців. Це був один із двох американських гелікоптерів Osprey, який було задіяно у рамках багатонаціональної навчальної програми "Exercise Predators Run 2023".

 Я тримаю в курсі прем’єр-міністра та віце-прем’єр-міністра, а також зв’язалася з консулом Сполучених Штатів", – наголосила Головний міністр Північної території.

Відомо, що членів сил оборони Австралії не було на борту. Наразі про причини аварії та стан інших військових, не повідомляють.

Нагадаємо, Громадяни КНДР вперше можуть повертатися з-за кордону після пандемії

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина У США на острові Бівер впав двомоторний літак: змогла врятуватись лише дитина
Медики встигли госпіталізувати лише 11-річну дівчинку. Зараз вона перебуває в лікарні.
Авіакатастрофа на військовій базі у США Авіакатастрофа на військовій базі у США
Внаслідок авіакатастрофи є загиблі.
Loading...
Load next