Громадяни КНДР вперше можуть повертатися з-за кордону після пандемії

Громадяни КНДР вперше можуть повертатися з-за кордону після пандемії

Північна Корея офіційно схвалила в'їзд своїх громадян, які перебувають за кордоном, на тлі ознак ослаблення обмежень COVID-19.

Про це повідомляє Yonhap News Agency.

Національний штаб КНДР із запобігання епідемії оголосив, що північнокорейським "громадянам з-за кордону дозволено повернутися додому", оскільки було вирішено "скоригувати ступінь протиепідемії з урахуванням ослаблення ситуації з пандемією у всьому світі".

Громадян, які повернулися додому, "спершу відправлять на тиждень у карантинні палати, під належне медичне спостереження". Цей крок було зроблено після того, як минулого тижня Північна Корея відновила виконання комерційних рейсів з Китаєм, після більш ніж трьох років закриття кордонів через пандемію COVID-19.

Нагадаємо, У Латвії затримали чотирьох громадян країни, яких підозрюють у співпраці з ФСБ рф

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео) Львів і "червона" зона: правила користування громадським транспортом (відео)
За дотриманням необхідних карантинних обмежень у громадському транспорті спостерігають водії, які у разі порушення правил мають викликати поліцію
Світ перебуває на ранній стадії третьої хвилі пандемії – ВООЗ Світ перебуває на ранній стадії третьої хвилі пандемії – ВООЗ
Небезпечний штам «Дельта» уже виявили щонайменше в 111 країнах світу, зокрема і в Україні також.
Loading...
Load next