Друге судно з України вже потрапило у територіальні води Румунії

Друге судно з України вже потрапило у територіальні води Румунії

Друге із заблокованих через російсько-українську війну суден успішно пройшло тимчасовим коридором і досягло територіальних вод Румунії.

Про це Президент Володимир Зеленський написав у Твіттер.

Друге судно досягло румунських територіальних вод після успішного проходження через наш тимчасовий чорноморський коридор, - зазначив Зеленський.

Читайте також: З Одеського порту вийшло друге судно та йде тимчасовим коридором
За його словами, судно, завантажене сталлю для африканських споживачів, було заблоковане з лютого 2022 року.

Ми захищаємо свободу судноплавства реальними справами, а світ виграє від стабільності. Дякую всім, хто зробив це можливим: нашим портовикам, нашим воїнам і всім, хто захищає свободу, - наголосив Президент.

Нагадаємо, Думали, що це салют: на Одещині підлітки підпалили вибухонебезпечний предмет

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото) В Румунії автобус з українцями потрапив у ДТП: двоє людей загинули (фото)
На румунсько-угорському кордоні у смертельну ДТП потрапив мікроавтобус, який перевозив українців. Внаслідок аварії постраждало 15 людей, двоє українців загинули, а ще двоє перебувають у важкому стані.
Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео) Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.
На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол На Закарпатті затримали громадянина Румунії, якого за вбивство розшукував Інтерпол
Громадянин Румунії скоїв вбивство у Німеччині та намагався уникнути покарання через, що і знаходився у міжнародному розшуку.
Loading...
Load next