Україна змогла повернути ще одну дитину від окупантів

Україна змогла повернути ще одну дитину від окупантів

Міністерство реінтеграції повернуло ще одну дитину з тимчасово окупованої Херсонщини.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства.

14-річного Івана після смерті бабусі хотіли оформити в дитячий будинок на тимчасово окупованому лівому березі Херсонщини.

Сімʼя з Херсонщини, яка зараз проживає у Київській області, зголосилася взяти опіку над хлопцем. Родина давно знала Івана, але не могла забрати його самотужки.

До справи долучилися Мінреінтеграції й "Українська мережа за права дитини". Весь процес повернення тривав 22 дні, — йдеться у повідомленні.

Усього за три місяці літа завдяки програмі «Шлях додому» Україна повернула 26 дітей.

Нагадаємо, Думали, що це салют: на Одещині підлітки підпалили вибухонебезпечний предмет

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next