Конкурент Трампа заявив, що визнає право рф на окуповані території

Конкурент Трампа заявив, що визнає право рф на окуповані території

Один з можливих кандидатів у президенти США від Республіканської партії Вівек Рамасвамі представив зовнішньополітичну платформу, заявивши, що у разі обрання президентом визнає право росії на окуповані нею території України. 

Про це повідомляє The Hill.

Рамасвамі сказав, що планує відвідати москву як президент у 2025 році, щоб обговорити умови припинення війни між росією та Україною.

Він заявив, що "прийме" контроль росії над територіями, що захопили її війська, та пообіцяє не допустити вступ України до НАТО в обмін на припинення росією військового союзу з Китаєм.

Рамасвамі заявив, що скасує санкції, запроваджені проти росії, й поверне її на світовий ринок.

Він стверджує, що необхідно встановити обмежений кордон НАТО без подальшого розширення та що європейські члени мають збільшити свої витрати на оборону.

Нагадаємо, Заволоділи 700 тис грн "бойових" – на Харківщині підозрюють посадовців військкомату

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next