Зеленський звільнив очільника СБУ на Закарпатті

Зеленський звільнив очільника СБУ на Закарпатті

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Управління СБУ в Закарпатській області Євгена Борзілова.

Відповідний указ опублікований на сайті президента України.

Звільнити Борзілова Євгена Вікторовича з посади начальника Управління Служби безпеки України в Закарпатській області, - йдеться в указі президента від 29 серпня цього року.

Борзілов очолив управління СБУ в Закарпатській області в липні 2022 року. Борзілов до призначення на Закарпаття з 2019 року працював керівником обласного управління СБУ в Полтаві. Раніше — заступником начальника управління Департаменту контррозвідувального захисту інтересів СБУ.

Нагадаємо, Швейцарія надасть новий пакет допомоги для України

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Закарпатті СБУ затримала сепаратиста, який закликав відокремити область від України На Закарпатті СБУ затримала сепаратиста, який закликав відокремити область від України
Правоохоронці Служби безпеки України затримали інтернет-агітатора, який закликав змінити межі української території та відокремити Закарпатську область від України.
Поліція викрила зловмисників, які поширювали провокаційні листівки на Закарпатті Поліція викрила зловмисників, які поширювали провокаційні листівки на Закарпатті
Правоохоронці затримали трьох чоловіків, яких підозрюють в розклеюванні листівок із погрозами українцям угорського походження у місті Берегове на Закарпатті.
Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ Зеленський звільнив очільників Київської та Івано-Франківської СБУ
Президент України, Володимир Зеленський підписав указ згідно з яким Івано-Франківська та Київська області отримають нових очільників Служби безпеки України.
Loading...
Load next