У Полтаві затримали скандального блогера, що ображав військових

У Полтаві затримали скандального блогера, що ображав військових

У центрі Полтави правоохоронці затримали блогера та тренера Романа Заволоку, який систематично ображав військових. Найближчим часом йому мають обрати міру запобіжного заходу

Ввечері 29 серпня на вулиці Соборності поблизу закладу «Дім кави» правоохоронці затримали 27-річного Instagram-блогера Романа Заволоку. Судячи з фотографії із місця події, полтавець чинив опір і отримав травми. Як повідомляють місцеві ЗМІ це було спільне затримання спецпідрозділу поліції «КОРД» і СБУ.

Як відомо, Національна поліція раніше відкрила кримінальне провадження за хуліганство проти чоловіка, який на відео принижував українських військових. Зокрема, днями нині затриманий підійшов до старшого солдата Олександра Мацька і почав з нього кепкувати, а потім ще й плюнув у військовослужбовця.

Нагадаємо, У Варшаві заявили, що розвідка рф шукає охочих працювати проти Польщі

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео) "Прошу вибачення, вбивати не хотіла": дівчину, яка стріляла з арбалета у полтавській школі відправили у СІЗО (відео)
Під час засідання суду 19-річна нападниця запевнила, що не мала на меті вбивати педагогів та не хотіла завдати моральних страждань учням, які стали свідками її дій.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Loading...
Load next