Сирський поставив задачу “дотиснути” Кліщіївку на Бахмутському напрямку

Сирський поставив задачу “дотиснути” Кліщіївку на Бахмутському напрямку

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав захисників на передньому краї бойових дій та поставив задачу “дотиснути” населений пункт Кліщіївка на Бахмутському напрямку.

Про це йдеться в повідомленні Сирського.

Зараз ви, як завжди, на вістрі удару, на вістрі бойових дій. Ви знаєте, що в нас є цей пункт Кліщіївка, який треба дотиснути. І тут без перебільшення виключно ваша роль, ваша відвага, ваша мужність, ваші навички. І я не знаю нікого іншого, хто може виконати ці завдання, – сказав Сирський.

Генерал разом з командирами 80 одшбр, 3 ошбр, 5 ошбр, бригада “Лють”, 68 оєбр спланували подальші дії та обговорили вирішення проблемних питань.

Також командувач нагородив найкращих бійців. "Пишаюся тим, що випала честь командувати такими героями, впевнений в нашій перемозі. Дякую за службу кожному", – підкреслив він.

За даним Генштабу ЗСУ, на Бахмутському напрямку захисники продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут, закріплюються на досягнутих рубежах.

Нагадаємо, У Полтаві затримали скандального блогера, що ображав військових

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next