Зеленський на РНБО доручив перевірити рішення ВЛК з початку повномасштабної війни

Зеленський на РНБО доручив перевірити рішення ВЛК з початку повномасштабної війни

На засіданні Ради національної безпеки та оборони ухвалено рішення провести комплексну перевірку обґрунтованості ухвалени в період із 24.02.22 року рішень ВЛК щодо інвалідності та непридатності до військової служби, які були та можуть бути повʼязані з корупційними порушеннями.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський.

Провів засідання РНБО. Тематика – військово-лікарські комісії. Підсумки перевірки всієї системи ВЛК по країні. Доповіді щодо порушень. Кроки для унеможливлення будь-якої корупції у сфері ВЛК. Доповідали МВС, СБУ, ДБР, військові, представники медсфери, уповноважений з прав людини та генпрокурор, - повідомив Володимир Зеленський.

Під час засідання РНБО були прийняті рішення щодо проведення комплексної перевірки обґрунтованості тих рішень ВЛК щодо інвалідності та непридатності до військової служби, які були ухвалені в період із 24.02.22 року та можуть бути повʼязані з корупційними порушеннями. Усіма випадками, коли рішення явно безпідставні та незаконні, мають зайнятися правоохоронці.

За результатами перевірки будуть зроблені висновки щодо тих осіб, які на основі сфальшованих рішень ВЛК виїхали за кордон за час від початку повномасштабної агресії.

Нагадаємо, До Нової Зеландії повернули доісторичних птахів, який колись вважався вимерлими

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Не дозволю, щоб мене робили деб*лом": Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі (відео) "Не дозволю, щоб мене робили деб*лом": Данілов і Ляшко поскандалили в прямому ефірі (відео)
Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов та скандальний ексдепутат Олег Ляшко посперечалися про геополітику, відповідальність Німеччини і Франції за російську агресію проти України та окупацію Криму у прямому ефірі.
"Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку "Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що відмова Ірану надати повний доступ до розслідування обставин збиття літака МАУ переконала його в тому, що літак збили навмисно.
Loading...
Load next