СБУ повідомила Коломойському про підозру

СБУ повідомила Коломойському про підозру

За матеріалами СБУ та БЕБ повідомлення про підозру у вчиненні злочинів отримав фактичний власник великої фінансово-промислової групи Ігор Коломойський.

Про це повідомляє СБУ.

Підозра оголошена за двома статтями Кримінального кодексу України:

  • ст. 190 (шахрайство);
  • ст. 209 (легалізація (відмивання) майна, одержаного злочинним шляхом).

Відомо, що протягом 2013-2020 років Ігор Коломойський легалізував понад півмільярда грн шляхом їх виводу за кордон, використовуючи при цьому інфраструктуру підконтрольних банківських установ.

Нагадаємо, В окупованому Маріуполі на автобусних зупинках достроково проводять "вибори"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала російського диверсанта, який готував вибухи на Укрзалізниці (відео) СБУ затримала російського диверсанта, який готував вибухи на Укрзалізниці (відео)
Зловмисник мав розвідувати місця розташування резервуарів з пальним і дислокацію українських військових підрозділів на Буковині.
Контррозвідка СБУ затримала агента ФСБ на Вінниччині Контррозвідка СБУ затримала агента ФСБ на Вінниччині
Контррозвідники СБУ викрили та затримали на Вінниччині агента ФСБ РФ, який пройшов вишкіл у терористів на тимчасово окупованому Донбасі.
СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського СБУ провела обшуки у бізнес-центрі, де знаходився офіс Коломойського
Працівники Служби безпеки України прийшли в столичний бізнес-центр "Міленіум", де колись був розташований офіс олігарха Ігоря Коломойського. Зокрема слідчі дії в будівлі проводились у справі "Центренерго".
Loading...
Load next