Напад на 10-річного українця у Німеччині: українські дипломати відреагували на конфлікт

Напад на 10-річного українця у Німеччині: українські дипломати відреагували на конфлікт

Генеральне консульство України у німецькому Гамбурзі звернулося до Міністерства внутрішніх справ Нижньої Саксонії з проханням про детальне розслідування нападу на десятирічного хлопчика в місті Айнбек через українську мову.

Про це повідомило посольство України у Німеччині.

Відповідне звернення з проханням про детальне з'ясування усіх обставин, розслідування злочину і покарання винних було направлено 28 серпня.

Українські консули перебувають на постійному зв'язку з батьками постраждалої дитини та місцевою поліцією. Прокуратура міста Геттінген порушила справу за звинуваченням у спробі вбивства, – йдеться у повідомленні.

У посольстві зазначили, що справа перебуває на контролі консульської служби України, яка у тісній взаємодії з компетентними органами Німеччини здійснить усі необхідні кроки для притягнення винного до відповідальності.

У посольстві також розповіли, що напад було скоєно у присутності інших українських дітей, найстаршому з яких було 12 років.

Дитина зазнала легких ушкоджень, після надання медичної допомоги її відразу відпустили додому.

Національність, громадянство чи походження нападника наразі не встановлено.

Нагадаємо, Посвідки на проживання білорусам: Президент Литви хоче перегляду правил надання документів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото) Під Києвом бійцівська собака напала на 7-річного хлопчика (фото)
У неділю, 18 квітня, під Києвом у Броварах близько 12 год на території спортивного майданчика, що біля буд.№10 на бульв. Незалежності, американський стаффордширський тер’єр напав на семирічного хлопчика.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+) Викинула біля колії: на Дніпропетровщині у пакеті знайшли немовля (фото 18+)
У місті Кам'янське, що у Дніпропетровській області поблизу залізничної колії собака в кущах виявила немовля. Дитина була замотана у целофановий пакет.
Loading...
Load next