У річці на Івано-Франківщині загинув 12-річний хлопчик: деталі інциденту (фото)

У річці на Івано-Франківщині загинув 12-річний хлопчик: деталі інциденту (фото)
Дитина впала у гірську річки послизнувшись на мокрому камінні, після чого її понесло вниз за течією. Хлопчика шукали цілу ніч, однак вже зранку рятувальники витягнули із води мертве тіло дитини.

На Івано-Франківщині близько 20 години 12 червня, троє неповнолітніх хлопців катались на велосипедах та вирішили поїхати до річки "Черемош". Один із них наблизився до берега та послизнувся на камінні, внаслідок чого впав у гірську річку, повідомляє пресслужба поліції у Івано-Франківській області.

На місці зникнення дитини працювали слідчо-оперативна група, ювенальні поліцейські, експерт-криміналіст, рятувальники та небайдужі громадяни. На пошуки 12-річного хлопчика відправили 4 робочі групи. Рятувальники оглянули місцевість, берегову лінію та русло річки Черемош. 

Дитину шукали цілу ніч, однак через стрімку течію річки хлопчика не вдалось врятувати. Вже сьогодні зранку, 13 червня, рятувальники підняли на берег річки тіло дитини та передали його поліцейським.

Під час огляду утопленого слідів насильницької смерті не виявили. Тіло направили на проведення судово-медичної експертизи, - повідомили у поліції.

Наразі поліція з’ясовує всі обставини трагічної загибелі неповнолітнього хлопця. Крім того, правоохоронці відкрили справу за статтею про умисне вбивство.

Читайте також
На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина На Буковині водій перекинувся на тракторі, внаслідок чого загинула 6-річна дитина
Учора ввечері, 12 травня в селі Байраки Чернівецької області водій трактора не впорався з керуванням та допустив його перекидання. Внаслідок аварії загинула 6-річна дитина, яка знаходилась в кабіні транспорту.
Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото) Поліція назвала причину загибелі львівського туриста у горах на Закарпатті (фото)
Тіло померлого чоловіка, який як виявилось згодом був 49-річний львів'янин, 3 травня виявила група туристів поблизу гори Піп Іван. Загиблий був вдягнений у спортивну форму, але місцевий житель це чи турист встановити спочатку не могли.
Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото) Стали відомі деталі про сім'ю, яка загинула внаслідок аварії на Рівненщині (фото)
Подружжя разом із тримісячним сином їхало на кладовище, однак внаслідок зіткнення із мікроавтобусом сім'я померла - батько та син на місці події, а мати у лікарні через декілька годин після ДТП.
Loading...
Load next