На Дніпропетровщині артударами рашисти поранили чотирьох цивільних

На Дніпропетровщині артударами рашисти поранили чотирьох цивільних

Внаслідок обстрілів Нікопольського району в суботу постраждали четверо цивільних людей, є руйнування.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Від ранку ворог п’ять разів обстрілював Нікопольщину з важкої артилерії. Випустив більш ніж чотири десятки снарядів. Атакував район і безпілотником. Цілив по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадах. Постраждали четверо людей – чоловіки 40, 52 та 63 років і 60-річна жінка, – написав начальник обласної адміністрації в телеграмі.

За його даними, пошкоджено інфраструктурний об’єкт, магазин, комунальне підприємство. Понівечені 14 приватних будинків, господарські споруди та лінії електропередач, трактор і чотири легкові авто.

Нагадаємо, Німеччина долучилась до захисту повітряного простору Словаччини

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Азовсталь", усередині якого ховаються цивільні, продовжують обстрілювати (відео) "Азовсталь", усередині якого ховаються цивільні, продовжують обстрілювати (відео)
Тільки за минулу ніч там було здійснено 35 авіаударів.
На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані На Донбасі поранили 3 бійців ЗСУ: один із них у важкому стані
Поранених транспортували до лікувального закладу. Стан здоров'я одного бійця – тяжкий, інших – задовільний.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next