Ердоган прибув до Сочі на переговори з очільником кремля

Ердоган прибув до Сочі на переговори з очільником кремля

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган прибув до росії з одноденним робочим візитом.

Як повідомляє видання «Anadolu», в аеропорту Ердогана зустрічали заступник губернатора Краснодарського краю Олександр Руппель, мер Сочі Олексій Копайгородський, заступник генерального директора Департаменту державного протоколу МЗС Росії Ігор Богдашев, посол Туреччини у Москві Мехмет Самсар та інші офіційні особи.

У поїздці турецького лідера супроводжують дружина Еміне Ердоган, міністр закордонних справ Хакан Фідан, міністр енергетики та природних ресурсів Алпарслан Байрактар, міністр казначейства та фінансів Мехмет Шімшек, міністр національної оборони Яшар Гюлер, міністр промисловості та технологій Мехмет Фатіх Каджир, міністр Юмакли, міністр торгівлі Омер Болат, голова Національної розвідувальної організації (MIT) Ібрагім Калин, голова Управління оборонної промисловості Халук Гергюн та голова Управління зв'язків при Адміністрації президента Фахреттін Алтун.

Як зазначається, найважливішим пунктом порядку денного переговорів лідерів Туреччини та рф стане Угода про Чорноморський зерновий коридор, з якої Москва вийшла 17 липня.

Також сторони обговорять останні події у російсько-українській війні, стан двосторонніх турецько-російських відносин, включаючи співробітництво у сфері енергетики, торгівлі, економіки та туризму.

Нагадаємо, У Києві за літо зафіксували 13 температурних рекордів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін шантажував Туреччину через підтримку України Путін шантажував Туреччину через підтримку України
Президент Туреччини сказав президенту України Володимиру Зеленському під час квітневої зустрічі в Туреччині, що президент Росії Володимир Путін пригрозив продовжити заборону на польоти, якщо Туреччина не відмовиться від своїх продажів безпілотних літальних апаратів і підтримки України.
Пропозицію Ердогана щодо посередництва вже прокоментували в Офісі президента України Пропозицію Ердогана щодо посередництва вже прокоментували в Офісі президента України
Офіс президента схвалює ідею президента Туреччини Реджепа Таїпа Ердогана про посередництво між Україною та Росією.
Loading...
Load next