Прикордонники ловлять до 30 ухилянтів за добу

Прикордонники ловлять до 30 ухилянтів за добу

У середньому за добу прикордонники затримують від 20 до 30 порушників, які в незаконний спосіб намагаються перетнути державний кордон України.

Про це речник Держприкордонслужби Андрій Демченко повідомив в ефірі телемарафону «Єдині новини».

У середньому за добу прикордонники затримують від 20 до 30 порушників, які в незаконний спосіб намагаються перетнути державний кордон України. В першу чергу мова йде про чоловіків – громадян України віком від 18 до 60 років, – сказав Демченко.

Він зазначив, що це випадки поза межами пунктів пропуску (тобто, по зеленій ділянці кордону) і у пунктах пропуску.

За його словами, якщо говорити про пункти пропуску, то тут порушники намагаються використовувати підроблені документи, однак під час перевірки інспектори такі підробки виявляють.

У подальшому таких осіб ми передаємо співробітникам поліції для того, щоб вони притягувати їх і до кримінальної відповідальності, – підкреслив речник Держприкордонслужби.

Він зауважив, що для осіб, які намагаються незаконно перетнути кордон по зеленій ділянці кордону, передбачена адміністративна відповідальність.

Але також ми інформуємо і співробітників поліції, і представників ТЦК для того, щоб вони відносно таких осіб провели подальшу перевірку щодо їх намірів незаконно перетнути кордон, – додав Демченко.

Нагадаємо, У Києві за літо зафіксували 13 температурних рекордів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Буковині затримали чоловіків, які шпигували за прикордонниками за допомогою безпілотника (відео) На Буковині затримали чоловіків, які шпигували за прикордонниками за допомогою безпілотника (відео)
Правоохоронці не виключають ймовірність того, що чоловіки відстежували пересування прикордонних нарядів та небом переміщували тютюнову продукцію через кордон.
Loading...
Load next