Прикордонники спіймали одесита на незаконному перевезенні людей через кордон

Прикордонники спіймали одесита на незаконному перевезенні людей через кордон

Прикордонний патруль в Одеській області зупинив автомобіль, водій якого намагався переправити через кордон двох чоловіків за 400 та 300 доларів США відповідно, а один пасажир ховався в багажнику.

Одесит намагався незаконно переправити двох чоловіків за кордон, одного з яких заховав у багажнику автівки. Відомо що за цю послугу водій взяв з пасажирів $400 та $300 відповідно. Про випадок повідомили у пресслужбі прикордонників.

Прикордонний наряд на Одещині зупинив автівку, в якій прямували водій та два пасажири. Один з чоловіків чомусь зайняв місце в багажнику. Згодом зʼясувалися наміри усіх: "подорожуючі" мали на меті за $400 та $300 перетнути кордон, кермувальник авта – допомогти їм в цьому і, авжеж, отримати за це гроші, – розповіли у ДПСУ.

У Держприкордонслужбі зазначили, що на порушників кордону правоохоронці склали матеріали про адмінвідповідальність. А водію-переправнику за скоєне загрожує кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, У Києві судитимуть організаторів підпільного онлайн-казино: до Росії вивели майже ₴3 мільярди

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео) Заховав між вишнями: на кордоні з Румунією виявили близько 400 ящиків контрабандни (відео)
Нелегально перевести вантажівкою контрабанду сигарет намагався українець, який прямував у Румунію.
На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео) На кордоні з Румунією чоловік намагався перевезти контрабанду у торті "Наполеон" (відео)
Учора, 23-річний мешканець Чернівецької області намагався перетнути кордон із набитим сигаретами тортом "Наполеон".
Loading...
Load next