У "Дії" відтепер можна надсилати копію студентського квитка

У "Дії" відтепер можна надсилати копію студентського квитка

У "Дії" з'явилася послуга шерингу студентського квитка. Відтепер можна надсилати копію студентського квитка до потрібної установи за декілька кліків.

Про це повідомили у Мінцифрі.

Українським студентам більше не потрібно робити ксерокопії свого основного документа, щоб отримати знижку за студентським, зареєструватися в системі університету, створити персональний кабінет на освітніх ресурсах тощо. 

Для бізнесу та освітніх закладів нова послуга допоможе миттєво ідентифікувати студента. Компанії потрібно надіслати запит на копію студентського, а студенту погодити його. І все, копія надіслана миттєво та надійно.

Нагадаємо, Німеччина збільшить виробництво систем ППО IRIS-T

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Викладача запорізького коледжу звинуватили у сексуальних домаганнях (відео) Викладача запорізького коледжу звинуватили у сексуальних домаганнях (відео)
Керівництво навчального закладу "покриває" викладача, поскаржилися студентки правоохоронцям.
На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео) На Закарпатті викрили нелегалів, які під виглядом студентів прибували в Україну (відео)
Українські прикордонники викрили схему незаконної міграції, учасники якої переправляли через кордон в Україну, а згодом у ЄС вихідці з Південної Азії.
Loading...
Load next