Щонайменше 5 людей загинули через зливи в Туреччині, Греції та Болгарії

Щонайменше 5 людей загинули через зливи в Туреччині, Греції та Болгарії

Щонайменше п'ятеро людей загинули в результаті проливних злив і повеней в Греції, Туреччині та Болгарії, в тому числі двоє людей, які були змиті, коли паводкові води прокотилися через кемпінг у північно-західній провінції Туреччини.

Про це повідомляє Aljazeera.

Ще четверо людей все ще вважаються зниклими безвісти після раптової повені в провінції Кіркларелі, недалеко від кордонів з Болгарією та Грецією, де в той час зупинялися близько 12 людей, ‒ наголосив Міністр внутрішніх справ Туреччини Алі Єрлікая.

Пошукові групи знайшли два тіла також ще шість людей було врятовано.

Пошуково-рятувальні роботи зниклих безвісти 4 осіб тривають безперервно, ‒ сказав Єрлікая.

У Стамбулі, найбільшому місті Туреччини, сильний дощ затопив вулиці та будинки щонайменше у двох районах, закривши деякі станції метро та замкнувши людей у бібліотеці. Відомо, що влада надасть житло в громадських закладах тим, хто постраждав від повені.

Турецьке агентство з ліквідації наслідків стихійних лих AFAD передбачило подальші зливи на заході і південному заході країни і попередило про небезпеку від раптових повеней, ударів блискавки і сильного вітру.

Нагадаємо, Польща остаточно закриває для рф Балтійське море

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео) У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео)
У 54-річного водія туристичного автобуса за кермом стався серцевий напад, він виїхав на смугу зустрічного руху.
Loading...
Load next