У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео)

У Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами: є загиблий (відео)
У 54-річного водія туристичного автобуса за кермом стався серцевий напад, він виїхав на смугу зустрічного руху.

У турецькому місті Мугла 13 вересня автобус з українськими туристами зіткнувся з транспортом, який перевозив школярів. У результаті аварії 1 людина загинула, ще щонайменше 30 – отримали травми.

Про це повідомляє місцеве видання DHA. 

ДТП за участю автобуса з українськими туристами сталася приблизно о 7:30 на 13-му кілометрі траси Мугла – Денізлі.

У водія туристичного автобуса за кермом стався серцевий напад. У результаті він втратив контроль та виїхав на зустрічну смугу та зіштовхнувся зі шкільним автобусом.

У цей час автобус перевозив 41 російського та українського туриста з Бодрума до Денізлі.

Одразу після аварії на місце інциденту вирушили карети швидкої допомоги, поліцейські та рятувальники.

Повідомляється, що водій туристичного автобуса помер на місці події. Крім того, внаслідок аварії постраждали щонайменше 30 людей, зокрема й школярі. Стан 3 із них – важкий. Наразі постраждалих доставили до найближчих лікарень.

Видання Olum Haberi зазначає, що травми отримали 49 людей. Зокрема, серед них 7 школярів та 41 український турист. Про російських туристів в автобусі ЗМІ не повідомляє.

Поліція розпочала розслідування інциденту.

Читайте також
Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина Аварія з українською родиною в Австрії: загинула ще одна дитина
В Австрії 31 серпня трапилася жахлива ДТП за участі родини українців. Внаслідок якої загинув 6-річний хлопчик, а його 2-річного братика відправили в лікарню на гелікоптері.
Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині Двоє українських студентів з Сумщини загинули внаслідок ДТП у Туреччині
Внаслідок ДТП на заході Туреччини, загинуло двоє молодих українських туристів, ще двоє їхніх супутників були госпіталізовані до лікарні з численними травмами.
Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото) Виїхав на зустрічну смугу: у ДТП на заході Туреччини постраждали туристи з України (фото)
Мікроавтобус, який перевозив українських туристів, виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок цього п'ятьох українців довелось госпіталізувати до лікарні.
Loading...
Load next