У Румунії почали обговорювати евакуацію мешканців села Плауру навпроти Ізмаїла через обстріли рф

У Румунії почали обговорювати евакуацію мешканців села Плауру навпроти Ізмаїла через обстріли рф

У Румунії почали обговорювати евакуацію мешканців села Плауру, що знаходиться навпроти Ізмаїльського порту, через регулярні обстріли армії Росії.

Про це повідомляє Digi24.

Мер комуни Чаталкіой заявив, що говорив з міністром оборони про потенційне відселення мешканців села Плауру, що навпроти Ізмаїла, оскільки український порт постійно зазнає російських атак, а від румунського села його відділяє лише 300 метрів.

Мер закликав запропонувати мешканцям, які цього забажають, переїзд з наданням житла і харчування, оскільки Румунія допомагала українським біженцям на початку повномасштабної війни.

Місцеві мешканці у коментарях зізнаються, що побоюються не прокинутись наступного ранку, але "майже звикли" і не хочуть залишати село, де прожили більшу частину життя.

Нагадаємо, Умєров назвав 5 пріоритетів у Міноборони

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото) Бойовики РФ на Донбасі обстріляли Водяне (фото)
З початку цієї доби, 26 квітня, було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.
Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео) Обстріли британського Defender: РФ відкривала вогонь та вони були поза зоною досяжності есмінця (відео)
Росія заявила про нібито порушення російського кордону у Чорному морі британським есмінцем Defender біля мису Фіолент. Внаслідок цього російські військовослужбовці відкрили попереджувальний вогонь по судну.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next