Окупанти скинули потужні бомби на військовий шпиталь у Маріуполі: є загиблі (відео)

Окупанти скинули потужні бомби на військовий шпиталь у Маріуполі: є загиблі (відео)
Азовці закликають міжнародні організації з захисту прав людини відреагувати на те, що росія продовжує намагатися знищити навіть тих захисників Маріуполя, що вже не можуть тримати в руках зброю.

У Маріуполі російські окупанти всю ніч скидали багатотонні бомби на військовий шпиталь, розташований на території "Азовсталі". Серед поранених військовослужбовців є загиблі. Повідомляє Telegram-канал полку "Азов".

Цілу ніч на військовий польовий шпиталь, що знаходиться на території заводу "Азовсталь" в Маріуполі і де перебувають поранені захисники, росіяни масово скидали багатотонні авіабомби, здатні пробити будь-які бетонні захисні споруди. Потім, вже завдавши руйнувань, продовжували нещадно обстрілювати руїни з корабельної артилерії, — ідеться у повідомленні.

Серед поранених військовослужбовців є загиблі. Також внаслідок атак з'явилися нові поранені та контужені.

Частина приміщення шпиталю завалилася, зокрема операційна. Тепер неможливо допомагати військовим навіть в тих умовах, які були раніше.

Полк "Азов" зняв відео одразу після обстрілу. На кадрах видно, як відкопують загиблих військових, які  перебували в шпиталі з важкими пораненнями.

Нагадаємо, що "У багатьох загиблих кульові поранення": на Київщині знайшли тіла 1150 мирних жителів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей Неспокійний Великдень: внаслідок обстрілів на Харківщині померло 2 людей
За попередніми даними в області 11 поранених, у тому числі 11-річна дитина.
Росія надалі порушує режим припинення вогню: нові обстріли на Сході Росія надалі порушує режим припинення вогню: нові обстріли на Сході
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next