Переміщення в білорусі техніки чи живої сили ворога поблизу України не зафіксовано - ДПСУ

Переміщення в білорусі техніки чи живої сили ворога поблизу України не зафіксовано - ДПСУ

На кордоні з білоруссю не фіксується переміщення техніки чи особового складу ворога.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини" сказав речник Державної Прикордонної служби України Андрій Демченко.

Ситуація за останній час не зазнала кардинальних змін. Ситуація по кордону з білоруссю повністю контрольована силами оборони нашої країни... Ми не фіксуємо ні переміщення, ні техніки, ні особового складу будь-яких підрозділів, чи то підрозділів армії білорусі, чи росії, чи російських найманців, які у незначній кількості залишаються на території білорусі, - сказав Демченко.

Він додав, що останній час кількість представників приватник військових компаній на території білорусі суттєво знизилася.

У подальшому їхнє перебування загалом на території білорусі під питанням після подій, які сталися на території росії 23 серпня, - сказав Демченко.

Нагадаємо, Коригувала ворожі удари по Сумах 7 вересня: СБУ затримала росіянку

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото) Україна додатково залучає до кордону із Білоруссю 8,5 тисяч військовослужбовців ДПСУ, НГУ та поліцейських (фото)
Під час робочого візиту у Волинську область міністр внутрішніх справ Денис Монастирський перевірив стан охорони державного кордону з Республікою Білорусь і місця дислокації додаткових сил МВС, де розташовано підрозділи Держприкордонслужби, Нацгвардії та Нацполіції.
Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі Лукашенко запропонував проросійським бойовикам "ЛНР" допитати Протасевича у Білорусі
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував луганським сепаратистам допитати заарештованого журналіста та блогера Протасевича у Мінську.
Loading...
Load next